Alla inlägg den 21 juli 2013

Av Anna Peras - 21 juli 2013 16:33

Jaha då var dessa 5 veckor slut, har haft en helt underbar Sverige resa med barnen och ser fram emot vår vandring på kungsleden om nåt år:)
Imorgon börjar mitt nya liv eftersom jag ställde mig på vågen och förfärades av hur siffrorna på den bara steg..., ja semestern har varit god i år;-) det är väl tur man inte badat mer för då hade det väl stått strandad val på varenda löpsedel...:) ja ja det är ett stå i vassen år helt enkelt...
När det gäller föräldra delen så har jag fått skäll av min bror som tycker att jag inte försöker hitta en lösning, men jag tyckte att jag hade gjort det!
När jag valde i januari att avbryta min kontakt med mina föräldrar så var det inte bara för min skull utan även för alla runt omkring oss! Varför, jo för alla bråk vi haft har inte enbart sugit energi från oss utan det har även förstört så mycket för barnen, bror m familj mfl... Jag gjorde ett val som har varit otroligt skönt för mig, ingen negativ energi och inga bråk!
När jag sen gjorde en avstickare till olsbacka innan midsommar så var det för att barnen skulle få träffa sin mormor och morfar, jag tyckte det blev en bra visit där vi respekterade varandra men inget mer! Ack så fel jag hade, att få slängt i ansiktet att jag skapade bråk den gången och att jag bara skulle dumpa barnen blev bara för mycket!
Jag mår bra av att inte ha den kontakten och så kommer jag fortsätta ha det, för jag är viktig och det är viktigt att jag mår bra!
Min mor och far kommer aldrig ändra sig, tyvärr men det är ok för jag gör detta valet nu!
Det finns så mycket jag skulle kunna skriva om allt men det skulle bli en hel bok isf...
Nä jag ska njuta av att bara vara och må bra, för jag är viktig!

Presentation

Livets hårda skola:-)

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards